miercuri, 15 ianuarie 2014

39 de programe gratis pentru curatare si reparare PC

39  de programe gratis pentru curatare si reparare PC

O listă de cele mai bune Freeware Registry Cleaner și Registrul de reparare Software-ul

·         Clean Up Registrul

·          PC Tools Registry

·          Windows 7 Free Download

·         Registrul Fix Utilitate

·          CCleaner Freeware
Actualizat ianuarie 2014

Registrul de curățare sunt programe software care elimina intrările inutile din Windows Registry . Registrul de curățare sunt utile mai ales pentru eliminarea intrări de registry care indică spre fișierele de care nu mai există.

Notă: Am inclus doar registru freeware programe curat în această listă - cu alte cuvinte, doarcomplet de curățare de registry gratuit. Orice program curat registru, care percepe o taxă de orice fel (de exemplu, shareware, trialware), nu vor fi incluse aici. În cazul în care un registru clar liber a început să se încarce și nu l-am scos încă, vă rog să-mi spuneți .

Important: de curățare de registry gratuit ar trebui să fie folosite numai pentru a depana probleme specifice, nu ca parte a întreținerii PC-ului regulat. A se vedea meu Registry Cleaner FAQ pentru mai multe despre registru de curățare și software-ul Registry Cleaner.
1.  CCleaner
Screenshot de CCleaner v4.09.4471 în Windows 8


CCleaner este cel mai bun program registru clar liber l-am testat. Este ușor de utilizat, vă solicită să copie de rezervă registry înainte de a face modificări, și include o serie de alte instrumente utile.
Registru de lucru mai curat CCleaner pe Windows 8 și 8.1, 7, Vista, XP, Server 2008/2003, și versiuni mai vechi de Windows, cum ar fi 2000, NT, ME și 98. Versiunile pe 64 de biți de Windows sunt de asemenea suportate.
Piriform ofera ambele versiuni instalate și portabile de registru clar lor liber.
Dacă sunteți setat pe folosind un instrument automat pentru a rezolva o problemă aveți, care este cauzată de o problemă de registry, am foarte recomandăm să utilizați CCleaner freeware instrument de registru curat Piriform lui.
Am testat CCleaner v4.09.4471 folosind ambele versiuni lor portabile și instalate pe o versiune pe 64 de biți de Windows 8.1.
PC-Cleaner Descarca gratuit www.safepcrepair.com PC Clean, Boost VITEZA, repara erorile.  Descarca Gratuit (FOARTE recomandat!)

Program Gestiune Gratuitwww.gestiune-stocuri.ro30 de Zile. Intra si Descarca ACUM! Mii de Firme se Bucura de SmartBill

2.  JetClean

Screenshot de JetClean v1.5.0 Registry Cleaner în Windows 7

JetClean, un registru clar gratuit de BlueSprig, nu este o vad menționat foarte mult, dar am găsit-o a fi foarte bine facut.
Registru JetClean Cleaner Suporta ambele versiuni 32-bit si pentru Windows Ale 64-biti 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, si Windows 2000.
JetClean scanat întregul registry în doar câteva secunde și are o interfata bine conceput.
Există două lucruri majore, nu-mi place despre JetClean. Unul: Numărul de cookie-uri care JetClean consideră keepable, în mod implicit, este un pic excesiv. Doi: Se încearcă să instaleze o bară de instrumente, dar puteți să-l refuza în timpul instalării.
De asemenea, nu-mi place că nu este o versiune portabilă ușor accesibile de JetClean. Da, există, dar trebuie să "genereze" o din cadrul versiunea instalată a JetClean pe computer. Ciudat!
Am testat v1.5.0 JetClean în Windows 7.


Screenshot de Wise Registry Cleaner Registry Cleaner v7.92.522

Wise Registry Cleaner vine în foarte aproape de alte instrumente de registru fix de top evaluat. Le-am pus împreună un fantastic program de registru clar liber.
Wise Registry Cleaner vine în ambele versiuni instalate și portabile și poate fi folosit pe Windows 8, 7, Vista și XP. Versiunile pe 64 de biți de Windows sunt acceptate.
Unele plusuri mari pentru registru clar gratuit înțelept includ scanează registru rapid și o separare clară între problemele normale și cele care sunt "nesigure", o caracteristică-am iubit.
Nu-mi place faptul că Wise Registry Cleaner împinge pentru o descărcare de Wise Disk Cleaner la sfârșitul procesului de instalare, dar este ușor pentru a sări peste.
Am testat versiunea instalabil de Wise Registry Cleaner v7.92 în Windows 8.
Notă: Am legat de pagina de descărcare pentru toate produsele Cleaner înțelept, astfel derulați în jos până când găsiți Wise Registry Cleaner.

Screenshot de Auslogics Registry Cleaner v3.4.2.0 Registry Cleaner


Auslogics Registry Cleaner este un alt mare program de Registry Cleaner - este, probabil, una dintre cele mai simple de curățare de registry pentru a utiliza din toate instrumentele de care le-am testat.
Auslogics Registry Cleaner este compatibil cu Windows 8 și Windows 7 (64-bit și 32-bit), precum și versiunile pe 32 de biți de Windows Vista și Windows XP.
Facilitatea mea favorită de Auslogics Registry Cleaner este de culoare ratingul severitate pentru fiecare categorie de domeniu de registru că programul constată că are nevoie de atenție. Acest lucru îl face foarte ușor să dau seama ce s-ar putea avea un impact pe computer.
În cazul în care mai multe mai apreciate instrumente de reparații registru în lista mea, nu vă dau rezultatele pe care le au fost cautati pentru, da Auslogics Registry Cleaner un try.
Am testat Auslogics Registry Cleaner v3.4.2.0 în Windows 8.

Screenshot de AML Free Registry Cleaner v4.25 în Windows 7

AML Registry Cleaner gratuit nu a fost parte a acestei liste, atunci când l-am pus în primul rând împreună, care a fost o neglijență evidentă din partea mea. Instrument de registru gratuit AML a fost cel mai frecvent a sugerat-cititor plus față de aceste programe.
Interfața este un pic mai "vechi" în stil, dar AML Registry Cleaner face pentru că, cu o căutare solid registru, o mulțime de instrumente suplimentare încă libere, și o lungă istorie de nu cauzează accidental mai multe probleme.
AML Registry Cleaner gratuit funcționează pe ambele versiuni 64-bit și 32-biți ale Windows 8, 7, Vista și XP, precum și pe unele sisteme de operare Windows Server.
Am testat AML Free Registry Cleaner v4.25 în Windows 7.

Screenshot de Glarysoft Registrul de reparare v4.1.0.388 Registry Cleaner

Registrul de reparare Glarysoft este un alt bun Registry Cleaner freeware. Registrul de reparare este destul de simplu de utilizat și este o opțiune bună în cazul în care unele dintre cele mai bune instrumente nu sunt de lucru pentru tine.
Registrul de reparare funcționează în Windows 7, Vista, XP, Server 2003, și sistemele de operare Windows mai vechi, cum ar fi Windows 2000, NT, ME și 98.
Am testat Registrul de reparare v4.1.0.388 Glarysoft în Windows 7.
Notă: După instalarea Registrul de reparare, sunteți întrebat dacă doriți să executați programul (acest lucru este tipic), dar tu, de asemenea, întrebat dacă doriți să setați "Glary Search" ca pagina de start a browser-ului. Asigurați-vă că debifați că dacă nu ești interesat.

Screenshot de SlimCleaner Free v4.0.30878 Registry Cleaner

Am fost destul de impresionat cu SlimCleaner Free. În afară de un standard de abilitati registru de curățare, există o mulțime de figuranti complet gratuit, cu acest program ca controale de actualizare software, optimizare de pornire, de curățare de sistem, și mult mai mult.
Funcționează Advanced SystemCare Free în Windows 8, 7, Vista și XP, și 2000. O scurtă privire la istoria versiune a programului arată că acesta este actualizat destul de des, ceea ce este minunat.
Am testat SlimCleaner Free v4.0.30878 în Windows 7.
Notă: Link-ul de download, am inclus aici este de a Download.com CNET lui. SlimCleaner nu gazdui o copie a SimCleaner gratuit de pe site-ul lor.


Screenshot DE PowerTools Lite 2013

PowerTools Lite 2013 este un registru clar drum liber creat de Macecraft, factorii de decizie din mai multe utilitati populare Windows.PowerTools Lite a fost rapid și a găsit un număr similar de intrări de registry inutile ca și alte instrumente în acest domeniu din lista mea.
PowerTools Lite 2013 Functioneaza cu Windows 8, 7, Vista si XP.
Am testat PowerTools Lite 2013 în Windows 7. Nu sunt bare de instrumente sau alte programe au încercat să instaleze ca și cu alte curatatorii registru gratuit.
Notă: PowerTools Lite se cere pentru adresa dvs. de e-mail, dar puteți trece peste asta. Dacă nu vă înscrieți, este ușor să vă dezabona de la prima dată când primesc un mesaj de la ei.

IT Training gratuit gratuit-online-training-courses.com îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de computer, Înscrieți-vă acum pentru cursuri online gratuite

Screenshot de Kingsoft PC Doctor v3.7 Registry Cleaner

Kingsoft PC Doctor este un alt registru clar turnat într-o suită de software.
Acest program este foarte ușor de utilizat, și Registry Cleaner nu este ascunsă adânc în interiorul - este foarte ușor de la fața locului și a alerga fără nici o hassles.
Un singur lucru nu-mi place despre Kingsoft PC Doctor este că nu se poate programa un registru de curățare la o dată ulterioară, dar trebuie să vă în loc să-l rulați manual. În timp ce acesta este cazul, scanează manual face găsi o sumă consistentă de erori, care sunt doar la un click distanta de a fi eliminat.
Kingsoft PC Doctor este declarat de a lucra cu Windows 7, Vista și XP.
Am testat Kingsoft PC Doctor v3.7 în Windows 8 Fara Probleme.

Screenshot de EasyCleaner v2.0.6.380 Registry Cleaner

EasyCleaner este una dintre cele mai vechi și mai de încredere curatatorii liber registru acolo. Interfața este un pic datat, dar este un instrument de reparare registru solid.
Site-ul ToniArts spune că EasyCleaner funcționează în Windows 7, Vista, XP, 2000, NT, ME, 98, și 95. Ambele versiuni de instalare și portabile de acest registru clar sunt disponibile.
EasyCleaner luat considerabil mai mult decât alte curatatorii registru a scana de registry mea, dar a făcut o treabă bună în ansamblu. De asemenea, mi-a placut cum nu mi sa cerut pentru a instala o bară de instrumente browser complet independenți și inutil în timpul instalării!
Am testat versiunea instalabil de EasyCleaner v2.0.6.380 în Windows 7.

Articole pe aceeași temă
·          Registry Editor

Începeți Descarcawww.donwload.pconverter.comDescărcați gratuit: Converter Începeți!
Solutia de Facturare NR 1www.program-facturi.rodin România. Descarca ACUM GRATUIT. Spune Adio Facturi Tipizate, Excel!
Librarie.netwww.librarie.netcartile pe pasa le cauti ... la preturi MiniMe!

Citiți mai multe despre
·          Windows Registry
·         curatatorii registru

Exploreaza Suport pentru PC
Trebuie să Citește
·          Servicii Online Backup
·          Erori ecran albastru (BSOD)
·          Ferestre Tutorial Instalare
·          CMD & DOS Comenzi
Cele mai populare
Citiți mai multe despre:
·          Windows Registry
·         curatatorii registru
De Categorie
·         Ghidul de depanare
·         Cum de-Pentru a & Tutoriale
·         Piese de pe un computer
·         Instrumente Hardware
·         Instrumente software
·         Curățare și de răcire
·         Extensii fișiere
·          Command Line referință
·         Noțiuni de bază Suport
·         Alte resurse
·         Glosar / Termeni
About.com

1.     About.com
2.     Calculator



Sursa;


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu